O armată de șobolani în Mărăței, pe lângă gunoaiele aruncate la întâmplare de pietreni (FOTO/VIDEO)

O serie de imagini șocante au fost surprinse în Vinerea Mare, în cartierul Mărăței. Pe o zonă de spațiu verde, împânzită de gunoaie, unele dintre ele resturi alimentare, erau cel puțin 4 șobolani de dimensiuni considerabile. Unul dintre ei a fost filmat chiar în momentul în care sare din iarbă, chițcăind, direct spre persoana din spatele camerei.

Unii locatari din zonă sunt renumiți pentru apostrofarea violentă a celor care își plimbă câinele în apropiere, acuzându-i că din cauza lor se face mizerie, chiar dacă li se explică faptul că resturile sunt strânse corespunzător într-o pungă din plastic care se aruncă ulterior la tomberoane.

Se pare că acești locatari nu au o problemă deosebită cu cei pe două picioare care lasă asemenea gunoaie în urmă, gunoaie care favorizează crearea unui „batalion” de șobolani pregătiți în orice moment să sară „din tranșee” printre picioarele trecătorilor: copii, bătrâni… turiști.

În unele situații poate că sunt și autoritățile de vină, dar până la a arăta cu degetul spre autorități n-ar fi rău să ne mai uităm în propria ogradă plină de gunoaie aruncate de om și răscolite de șobolani.

@ziarpiatraneamt.ro

Sobolan de Maratei

♬ sunet original – ziarpiatraneamt.ro

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate