„O demisie pierdută” din Comisia Rutieră de la Piatra-Neamț. Depusă în 2020, înregistrată abia în 2023

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local care va fi supus votului în ședința din 30 martie arată că doi consilieri locali s-au retras din Comisia pentru Analiza și Asigurarea Fluidizării Circulației Rutiere în Municipiul Piatra-Neamț. Este vorba despre consilierul local Constantin Teodorescu și viceprimarul Alin Lehăduș. Ambii au demisionat din motive „obiective”.

Aceasta era componența comisiei rutiere la data de 15 februarie 2023:

În mod ciudat, consilierul local Constantin Teodorescu a fost reintrodus în această comisie rutieră prin dispoziție de primar în februarie 2023, deși acesta și-a depus demisia încă din 2020 din comisie. Dovada este pusă chiar în proiectul de HCL care va fi supus la vot pe 30 martie 2023. În document se observă că demisia a fost depusă în noiembrie 2020, dar înregistrată la primărie după aproape 3 ani, în februarie 2023.

Scrisorile pierdute au mai fost subiect de tragi-comedii în România, deci nu ne surprinde în mod deosebit acest aspect. Le dorim succes celor din Consiliul Local să ia act de o demisie de acum 3 ani.

Ne întrebăm, oare membrii acestei comisii sunt puși pe hârtie, uneori fără ca ei să știe, doar ca să iasă la număr? Întrebarea e absolut firească mai ales că, dacă veți urmări emisiunea de mai jos, pe la minutul 23, veți afla că cel care a făcut pro bono planul de reconfigurare a traficului în Piatra-Neamț ca urmare a închiderii accesului pe podul de la spital nu este membru în această comisie. Dar măcar este specialist în domeniul siguranței rutiere, ceea ce nu se poate spune despre majoritatea celor care ocupă locuri în comisia rutieră de la Piatra-Neamț.

Unul cu sapa, 17 cu mapa.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate