O familie cu mai mulți copii a rămas fără locuință în urma unui incendiu – APEL UMANITAR NEAMȚ

În această după-amiază, în jurul orei 15.50, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Cândești. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă o familie cu mai mulți copii a rămas fără acoperiș deasupra capului.

Potrivit primelor informații obținute de la rude, este vorba de 6 copii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. Toți au rămas doar cu hainele de pe ei și au nevoie de tot sprijinul pe care îl pot oferi cei care au posibilitatea să îi ajute cu îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente și, bineînțeles, materiale de construcție.

După cum se poate vedea din imagini, nu se mai poate locui în spațiile afectate de incendiu. Se pare că primăria se va implica pentru a le oferi un adăpost temporar, însă situația este extrem de dificilă pentru această familie care trebuie să refacă totul în urma incendiului devastator.

Vom reveni cu date oficiale de la ISU Neamț.

Pe rețelele de socializare circulă un apel umanitar făcut de unul dintre copiii mai mari ai acestei familii. Cei care doresc pot dona în următoarele conturi bancare:

  • Lei ( RO49RZBR0000060022879289)
  • EURO ( RO37RZBR0000060023803139)
  • TITULAR Toma Gheorghe-Ionut

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate