O mamă și cei trei copii ai săi au ajuns de urgență la spital după ce au consumat…jeleuri. Ce spun polițiștii (VIDEO/NEAMȚ)

La data de 17 iunie, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, la o unitate medicală din Roman au fost internate patru persoane, ce manifestau o stare de rău.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12:00, o femeie de 39 de ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara țării, ulterior aceștia manifestând o stare de rău și fiind transportați la o unitate medicală, din municipiul Roman.

În cauză polițiștii continuă cercetările, cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

Din informațiile primite sunt jeleuri de căpșuni „strawberry cubes,” iar pentru a susține afirmația că au consumat jeleuri de cannabis este nevoie de o expertiză medicală, care nu există. Jeleurile erau din afara țării, nu din România, aduse de un prieten de familie.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate