O mașină de spălat a luat foc într-un apartament din Piatra-Neamț

Astăzi, 22 decembrie, în jurul orei 14:20, pompierii au fost înștiințați despre faptul că se simte miros de fum pe casa scării într-un bloc de locuințe de pe strada Aleea Aurorei din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la nivelul unei mașini de spălat rufe amplasată în baia unui apartament de la parterul blocului. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc și nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.
Proprietara apartamentului, o femeie de 76 de ani, a fost evacuată de vecini până la sosirea pompierilor. Aceasta a fost asistată medical medicale la locul evenimentului de membrii echipajului SMURD TIM, deoarece a suferit ușoare intoxicații cu fum.
Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars mașina de spălat și s-au deteriorat bunuri din interiorul băii. De asemenea s-a intervenit și pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate