O nouă afacere pe banii pietrenilor! Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț a pus în dezbatere pubică un nou ”Regulament privind ridicarea, transportul, depozitarea şi restituirea vehiculelor staţionate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Piatra Neamţ sau în alte locuri decât drumul public.”

Acest regulament este unul cu mari probleme, deoarece va permite ridicarea oricărei mașini parcate oriunde în afara locurilor de parcare amenajate de primărie, chiar dacă acea mașină nu încurcă pe nimeni. Acest lucru este de neconceput, deoarece primăria nu asigură locuri de parcare pentru toți pietrenii, deci nu are cum să le ceară să parcheze regulamentar tuturor. Este fizic imposibil așa ceva.

Toată lumea este de acord cu ridicarea mașinilor care blochează locurile pe unde ar trebui să treacă alte mașini, salvări, pompieri sau cu ridicarea mașinilor care parchează pe locurile pentru persoane cu handicap, dar cu noul regulament lucrurile nu se vor limita doar la cei care merită cu adevărat să li se ridice mașinile. Firma care se va ocupa de ridicat mașini va trebui să ridice cel puțin 5 mașini pe zi ca să nu dea faliment și să își acopere cheltuielile, deci dacă nu vor găsi prin oraș mașini care să încurce circulația vor începe să ridice mașinile care sunt parcate neregulamentar pentru că oamenii efectiv nu aveau un loc de parcare.

Vom solicita primăriei Piatra-Neamț ca la finalul acestei dezbateri publice să se facă o ședință de dezbatere publică în care să putem veni să ridicăm aceste probleme și primăria să răspundă pietrenilor de ce vrea să ia o astfel de decizie anormală.

Iosub Robert

Link proiect dezbatere publică – click aici

regulament_ridicare_auto_03_08_2022

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate