O nouă ediție a „Campionatului Bețivilor”, pe drumurile din Neamț – Printre „premianți” se află și o tânără de 19 ani

La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 12:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au depistat în trafic, DJ 159B, în localitatea Bahna, un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Horia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în municipiul Roman, au depistat pe bulevardul Roman Mușat, o tânără de 19 ani, din localitatea Horia.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 22:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au depistat în trafic, DN12C, în localitatea Bicazu Ardelean un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La aceeași dată, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în localitatea Petricani, au depistat în trafic un bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile prezentate, polițiștii au întocmit dosare penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate