O nouă ediție a Zilei Părinților de Îngeri va fi marcată pe 5 iunie, la Turn

O nouă ediție a Zilei Părinților de Îngeri va fi marcată și anul acesta la Piatra-Neamț, pe 5 iunie, la ora 19, la Turn. E un eveniment organizat de Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, care are ca scop alinarea familiilor care trec prin drama pierderii unui copil înainte sau după naștere.

Mamă de înger, lasă sufletul să-ți vorbească!
Sufletul e locul în care s-a mutat copilul tău, te recunosc dintr-o mie de mame, ochii tăi plini de lacrimi sunt și ai mei, ai tuturor mamelor de îngeri! Ești omul cel mai puternic de pe planeta asta, încă nu realizezi asta, însă faptul că încă ești aici, acum, după ce ti-ai îngropat viața, sufletul, te-ai sfărmât în mii de bucăți și totuși reziști pentru a-i crește aripile îngerului tău, asta te face OMUL cel mai puternic!

Știu că nu ai vrea să mai fii, că ai dori să te bagi sub pământ, scormonind și mâncând focul ce îți arde neîncetat inima, dar ești, și așa trebuie. Îngerul tău vrea să îi înalți aripile în lumină și iubire, doar tu o poți face!

Chiar dacă acum totul este fără rost, TU ai forța de-a renaște din pârjolul în care ai ars, tu ai iubirea necondiționată în toată ființa ta, dăruieste-o, nu o îngropa odată cu copilul tău, pentru că el este sus, nu în pământ. Este steaua ta, îngerul tău!

Dă-ți răgaz, nu te mai considera vinovată, nu-l blama pe Dumnezeu. El nu ne omoară, ne iubește, pur și simplu. Îngerul tău nu a putut trăi în „lumea asta gri”. Nu-i întuneca zborul îngerului tău, dă-i drumul către lumină. Iubirea din tine poate face asta!

Fă ceea ce simți oricând și oriunde, nu lasă întunericul să te tragă-n jos.

Noi, mamele de îngeri, suntem cele mai puternice ființe, așa că zâmbește cerului. Așa îți poți îmbrățișa îngerul!

Vă așteptăm să trimitem iubire și baloane spre cer, către îngerii noștri!

Carmen Suciu – Asociația Născută Înger Piatra-Neamț
Mamă și Soră de Înger

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate