O nouă proteză auditivă, cel mai frumos cadou de sărbători pentru o elevă de la „Victor Brauner” Piatra-Neamț (APEL UMANITAR)

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț face, în prag de sărbători, un nou apel la bunătatea și generozitatea comunității nemțene.

Ioana, o elevă deosebit de talentată, care studiază canto la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra-Neamț, așteaptă cu nerăbdare ca Moș Crăciun, prin solidaritatea oamenilor, să îi aducă în dar o proteză auditivă nouă. Din păcate, vechea proteză s-a defectat, iar acest lucru îi îngreunează studiul la școală.

Compania Audio Nova a sărit din nou în ajutorul cazurilor Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, oferind un discount substanțial, pe lângă reducerea oferită de CAS.

Așadar, Ioana are nevoie de sprijinul comunității pentru a strânge diferența rămasă de 4.574 de lei.

Împreună îi putem oferi șansa de a-și continua studiile și de a-și urma pasiunea de a cânta cu ajutorul unei noi proteze care îi va îmbunătăți semnificativ auzul.

Dacă doriți să faceți o faptă bună de sărbători, nu ne putem gândi la un caz mai potrivit decât cel al Ioanei.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare sau sponsorizări pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „Nicorescu Ioana proteză auditivă”:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate