O persoană importantă din Roznov a intrat cu mașina în autobuz și s-a ales cu dosar penal

Miercuri, 1 februarie, a avut loc un accident rutier în Roznov în care au fost implicate un autobuz care transporta călători și un autoturism. După accident, cei doi șoferi s-au înțeles să completeze formulare de constatare amiabilă, așa cum se procedează la un accident cu pagube materiale.

Cel care a produs accidentul este o persoană importantă din Roznov despre care unii spun că îi cam place băutura și că ar fi fost sub influența alcoolului. Deși poliția ne spune că i s-a pus fiola, nu ne este clar când și unde, căci la locul producerii accidentului martorii spun că nu.

Între timp, în cursul aceleiași zile, tamponarea s-a transformat în dosar penal. O adolescentă a ajuns seara cu salvarea la spital, deoarece acuza dureri. Medicii au constatat că are un traumatism toracic și, prin urmare, este o victimă a accidentului.

În spațiul public au apărut mai multe suspiciuni legate de accident, inclusiv faptul că autoturismul ar fi fost mutat din poziția inițială. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 01 februarie, în jurul orei 14:30, pe strada Fermei, în localitatea Roznov, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism și un autobuz, eveniment soldat cu pagube materiale.

Ulterior, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, au fost sesizați de către o femeie de 43 de ani, din Roznov, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, pasager în autobuzul implicat în evenimentul rutier, acuză dureri, fiind transportată la o unitate medicală, pentru investigații suplimentare.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 63 de ani, din Roznov, conducea un autoturism din direcția Slobozia- DN15, în localitatea Roznov, ar fi acroșat un autobuz, cei doi conducători auto completând formulare de constatare amiabilă.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

a transmis Sinsp. Ciofu Ramona – IPJ NEAMȚ

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate