O sâmbătă de neuitat la Palatul Parlamentului pentru dansatorii sportivi de la Ray’s Dance Piatra-Neamț

Organizate într-una dintre cele mai grandioase săli din România, Sala Unirea din Palatul Parlamentului – București, cele 5 competiții de dans sportiv, Campionatul European Adult Standard, Cupa Europeană Adult Latino, WDSF Youth Standard & Latino, Junior I Standard & Latino și Junior II Standard & Latino au reunit la linia de start cele mai bune perechi de dansatori sportivi din Europa.

 Într-o atmosfera de basm, pe o muzică feerică, valsul european a strălucit în interpretarea numărului 1 mondial și european Evaldas Sodeika și Ieva Zukauskaite dar și a perechilor românești finaliste și semifinaliste Rareș Cojoc și Andreea Matei precum și Paul Rednic și Roxana Lucaciu.

Ritmurile latino au fost susținute în cadrul Cupei Europene Adult Latino, de pe locul 2, medaliați cu argint, de dansatorii români Cristian Mihai și Giorgiana Barbu.

Și de această dată, Clubul de Dans Sportiv Ray’s Dance, prin perechile sale, a înregistrat rezultate deosebite, reușind să aducă municipiul Piatra-Neamț din nou în prim plan.

Sportivii de la Ray’s Dance au participat la următoarele categorii, obținând:

Junior 1 Latino

🏆 Sabin Alexandru Marian –  Kondaklieva Martina locul 1

Junior 1 Standard

🏆Sabin Alexandru Marian – Kondaklieva Martina locul 4

Junior 2 Latino

🏆Bertea Alexandru George – Baisan Carina  locul 5

Junior 2 Standard

🏆Bertea Alexandru George- Baisan Carina locul 3

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate