O șoferiță de 85 de ani, din Piatra-Neamț, a fost găsită leșinată într-o pădure din Ialomița

FOTO: IPJ IALOMIȚA

O femeie în vârstă de 85 de ani, din Piatra-Neamț, a fost salvată în ziua de sâmbătă, 23 iulie, de mai multe echipe de căutare. Autoturismul acesteia a fost găsit abandonat, cu avariile pornite, pe DN 2, în zona pădurii Sinești din Ialomița. Cheile erau în contact și bunurile erau lăsate în interiorul mașinii.

Conform datelor comunicate duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa, după efectuarea verificărilor s-a stabilit că maşina aparţine unei femei în vârstă de 85 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, informează Agerpres.

În aceste condiţii, la faţa locului s-au deplasat în sprijin mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi pompieri, care au căutat-o pe femeie în pădurea din apropiere. Ea a fost găsită căzută în pădure, după aproximativ o oră de căutări.

Femeia a fost preluată de o ambulanţă şi transportată în siguranţă la spitalul din Urziceni. Ea le-a declarat poliţiştilor că a oprit autoturismul pe marginea drumului pentru a lua puţin aer, s-a îndepărtat de acesta şi s-a rătăcit, iar din cauza temperaturilor ridicate a leșinat, mai transmite sursa citată.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate