O tânără studentă din Neamț, cu deficiențe de auz, are nevoie de sprijin pentru achiziționarea unei proteze (APEL UMANITAR)

Crina este o tânără studentă susținută de Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț pentru a-și putea continua studiile la facultate. Crina are deficiențe de auz și în prezent are nevoie de o nouă proteză auditivă ale cărei costuri se ridică la 1690 de lei, costuri pe care nu le poate suporta singură.

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț face pe această cale un apel către toți cei care pot contribui din puținul lor să facă o mică donație pentru această tânără cu un viitor frumos în față.

„În ciuda problemei de auz, anul acesta termină facultatea. Crina provine din sistemul de protecția copilului. Este o adolescentă plină de dăruire și iubire pentru cei din jur. Citatul său după care s-a ghidat este – Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă! – Pentru Crina am mai făcut o strângere de fonduri pentru proteze când locuia în centrul din Roman. Faptul că termină facultatea, că i-am putut rămâne alături reprezintă una dintre roadele muncii de asistent social”, ne-a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „proteze Crina”:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Cauți chei și găsești doar lacăte, și ele ruginite de trecerea timpului. Și atunci toate trăirile te năpădesc ca o iederă, foșnesc în ține amintiri, dureri, doruri și totul începe să-ți zdr[ngane în suflet! Îți asculți tăcerile, durerile și îți spui: ,,Totul este bine și va fi și mai bine, chiar dacă pare totul pierdut!”. Chiar dacă visele îți sunt ofilite, le uzi și încep a prinde viață. Nu te lăsa judecat de destin pentru că așa îți ucizi infinitul! Lasă regretele, nimeni nu ți le ascultă. Ridică-te și mergi doar înainte, către lumina și iubire!

Carmen Suciu

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate