O viață întreagă înainte, încheiată tragic: una dintre victimele accidentului de pe E85 a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare. Avea doar 23 de ani…

În articolul precedent informam despre un grav accident rutier care s-a produs pe E85 în Cordun, zona depozitului Lidl. În evenimentul rutier au fost implicate 2 camioane și două autoturisme. Din nefericire, una dintre victimele cumplitului accident, un tânăr de numai 23 de ani aflat într-unul din cele 2 autoturisme, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat:

Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SAJ Roman intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe E 85 în comuna Cordun (în zona depozitului Lidl).
În accidentul rutier au fost implicate 2 TIR-uri și două autoturisme. În autoturisme se aflau câte două persoane iar în TIR-uri erau doar conducătorii auto.

Până la sosirea forțelor de intervenție trei persoane (2 dintr-un autoturism și 1 dintr-un TIR) s-au autoevacuat.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat, conducătorul unui TIR, care a fost preluat ulterior de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman.

Într-unul dintre autoturisme erau 2 persoane încarcerate.
Pompierii au intervenit pentru descarcerearea acestora.
Uneia dintre acestea, care se află în stare de semiconstiență, i se aplică manevre de resuscitare de echipajul SMURD TIM.

Cealaltă victimă, pasageră în autoturism, este o femeie de 20 de ani. Aceasta a fost preluată de un echipaj de la SAJ, în stare de conștiență, și este transportată la spital, a transmis Căpitan Irina Popa – ISU Neamț.

UPDATE ISU:

Din păcate, victima, un bărbat de 23 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe ambulanța SMURD TIM a declarat decesul acestuia.

Condoleanțe familiei!

Pe aceeași temă:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate