O zi din viața de primar – cu Ana Bustihan

Dacă vreodată v-ați întrebat care este activitatea de zi cu zi a unui primar, din dorința de a cunoaște responsabilitățile unei autorități locale, am decis să apelăm la una dintre ele, și anume la primarul comunei Grințieș, doamna Ana Bustihan.

Un om tare extrovertit, zâmbitor și care mereu raspunde provocărilor propuse de ziarul nostru, a acceptat să ne primească într-o zi din viața de primar și ne-a povestit de-a fir-a-păr” cum decurge programul la Primăria Grințieș:

Programul meu zilnic începe la ora 8, ne întâlnim cu toții, bem o cafea și discutăm ce avem de făcut. Este o plăcere să ne întâlnim pentru că suntem un colectiv minunat, ne susținem unii pe alții , ne ajutăm . Activitatea este împărțită pe munca de birou unde încercam cu toată birocrația să rezolvăm problemele cetățenilor imediat, să nu trebuiască să vină de mai multe ori pentru o adeverința, etc și în acest sens colegii se mobilizează în momentele aglomerate și se ajută unii pe alții (este vorba de încredere și respect între colegi și respectul față de cetățeni) și munca de teren cu echipa , în teren se vede cât de “buni gospodari” suntem. Eu prefer munca de teren„.

Felicitări, doamna primar pentru implicarea dumneavoastră și pentru dorința de a face tot ce este mai bun pentru cei ce v-au ales!

Sursa: ZiarBicaz.RO

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate