Oameni rămași blocați în zăpadă, salvați de pompierii nemțeni

Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare a intervenit pe DN15 C, la ieșirea din Târgu Neamț, pentru degajarea unei autoutilitare ce se afla pe acostament și nu mai putea înainta.
Echipajul și-a continuat deplasarea până în localitatea Orțăști din comuna Drăgănești pentru a debloca două autoturisme rămase în zăpadă. În cele două autoturisme se aflau cinci adulți și doi copii. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Alături de pompierii militari la această misiune au acționat și membri ai SVSU Drăgănești cu un utilaj.

Tot în această dimineață, forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Doljești și Stănița și Detaşamentul de Pompieri Roman au intervenit în sprijinul unui echipaj de la SAJ pentru preluarea unui bărbat de 88 de ani din comuna Stănița în vederea transportului la Spitalul Municipal Roman.

Aceeași situație s-a produs și în satul Moreni (comuna Văleni), unde forțe și mijloace de intervenție de la DRUPO, SVSU Văleni și Detaşamentul de Pompieri Roman (cu o șenilată) au intervenit pentru a prelua un bărbat de 69 de ani ce necesita îngrijiri medicale. Acesta a fost predat unui echipaj SAJ care se afla pe DN 15 D ( în zona Condor) în vederea transportului la Spitalul Municipal Roman.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate