Oamenii din Roznov au un milion de lipsuri si probleme, iar echipa PNL de la primărie bagă 11.000.000 de lei într-o piață

În Roznov, accesul la servicii medicale nu este imediat, iar mulți oameni încă se confruntă cu provocarea de a avea toaletele în curte. De asemenea, nu există locuințe noi și lipsesc locurile de muncă. Situația se agravează deoarece tinerii migrează în număr uriaș către orașele mai mari sau părăsesc țara în căutarea unor oportunități mai bune. Toate aceste aspecte contribuie la o situație dificilă în acest oraș.

În acest context, băieții de la PNL au zis că ar fi mare nevoie de o clădire care să adăpostească o piață și au făcut un proiect prin care au cerut peste 10.000.000 lei pentru a face această construcție și se mai și laudă cu asta într-o postare în care se pozează ca niște eroi care au terminat tot ce aveau de făcut în materie de servicii medicale, infrastructură, locuințe și locuri de muncă, iar acum fac o piață de peste 2.000.000 euro.

Dacă nu ar fi existat târg și bazar la Roznov, care merg bine de ani de zile și ar fi nevoie de o piață unde producătorii din zonă să plătească chirii usturătoare am înțelege poate investiția, dar așa? Peste 2.000.000 de euro pentru o piață într-un oraș care mai are puțin și se transformă în comună, unde oamenii nu au bani de medicamente, tinerii nu au locuri de muncă, mamele merg să nască în alte orașe și bătrânii nu au pe nimeni care să-i îngrijească, parcă ceva nu este deloc în regulă.

Să nu înțeleagă nimeni greșit. Sunt bune și astfel de investiții dar e vorba de priorități și tare credem că doar se vor cheltui foarte mulți bani pe studii și hârtii făcute de firme abonate la banul public și totul va rămâne doar la statutul de proiect cum ne-au obișnuit politicienii de la diverse partide, care au tot trecut pe la conducerea primăriei.

Vom monitoriza cu atenție acest proiect, care, se pare, nu se află în topul priorităților pentru Roznov, și vom furniza informații detaliate privind costurile implicate înainte ca lucrările să înceapă și vreo cărămidă să fie pusă pentru noua piață.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate