Oana Bulai: „Egalitatea de șanse între femei și bărbați trebuie să fie asumată public și susținută de către toate forțele politice”

Egalitatea de șanse între femei și bărbați trebuie să fie asumată public și susținută de către toate forțele politice. Altfel, discuțiile cu privire la acest subiect devin sterile, simpliste și neadevărate.”, a transmis Oana Bulai, Deputat PSD.

Ieri, 12 decembrie, Parlamentul României a făcut încă un pas în sprijinirea și promovarea femeilor prin adoptarea declarației privind șansele egale dintre femei și bărbați.

Am speranța că împreună vom genera o schimbare profundă în societatea noastră prin eliminarea tuturor formelor de discriminare împotriva femeilor pentru întărirea principiului egalității de șanse ca valoare fundamentală a democrației noastre.

Egalitatea de șanse nu reprezintă un lucru banal și nu este o nouă formă de a face politică doar de dragul politicii sau a unor reglementări în plus, așa cum încearcă unii să creeze percepția, în mod complet fals. E o condiție obligatorie pentru o societate în care fiecare om își poate atinge întregul potențial.”, a mai transmis doamna deputat.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate