Oana Bulai: „Orice comunitate are nevoie de LIDERI, de oameni care POT! Nu avem nevoie de plângăcioși.”

Problemele legate de lipsa apei stârnesc un scandal din ce în ce mai mare. Bineînțeles, în loc să se caute soluții, se caută vinovați, iar acest lucru nu face decât să enerveze și să ducă locuitorii orașului la limita răbdării. Despre acest subiect, Președintele PSD Roman, Oana Bulai, a transmis un mesaj:

Nu poți ca Primar al unei comunități să vii mereu să spui doar că nu poți și să arunci vina pe alții pentru propria neputință.

Domnule primar, dacă aș fi fost edilul orașului aș fi mers până în pânzele albe pentru modernizarea conductelor de apă din Roman, aș fi convins până și Guvernul elvețian să acorde finanțare.

Și credeți-mă, pot fi foarte convingătoare!

Știți de ce? Pentru că astea sunt atribuțiile oricărui lider, primar sau ce funcție ocupă: SĂ CAUTE SOLUȚII! Nu avem nevoie de plângăcioși.

Problema apei în Roman este cauzată de lipsa investițiilor din partea Primăriei! Dacă investițiile în rețeaua de apă erau făcute corect și la timpul lor, azi nu mai eram în această situație.

De 14 ani, PNL a arătat la Roman ce poate să facă!

Dacă actualii conducători ai Primăriei Roman nu sunt în stare să vină cu soluții la problemele importante ale romașcanilor, atunci să îi lase pe alții să o facă.”, a transmis Oana Bulai.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate