Oana Bulai: „Pentru mine, învățătorul este purtătorul înțelepciunii și cel care imprimă în sufletul și mintea copiilor valorile morale pe care aceștia își vor construi caracterul”

Ziua Învățătorului este o sărbătoare dedicată recunoașterii și aprecierii contribuției profesorilor și cadrelor didactice la educație și formarea tinerei generații. În România, Ziua Învățătorului este sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie.

„Deși au trecut ani buni, tot îmi amintesc cu dragoste și recunoștință de învățătoarea mea, doamna Putină și de colegii mei de la Școala Nr. 1, Vasile Alecsandri.

Pentru mine, învățătorul este purtătorul înțelepciunii și cel care imprimă în sufletul și mintea copiilor valorile morale pe care aceștia își vor construi caracterul.

Învățătorul e ca o Stea care arată Nordul micilor cercetași, calea corectă de urmat, care cu blândețe și înțelegere profundă își exercită cea mai onorabilă misiune, aceea de a forma și călăuzi noile generații.

Le doresc azi, de ziua lor, numai bine, sănătate, spor în toate, răbdare și încrederea că se vor găsi și soluțiile mult așteptate pentru efortul muncii lor.

* În fotografie sunt împreună cu ai mei colegi, iar eu sunt cea fără funde pe cap. Recunosc că nu mi-au fost dragi.”, a transmis Oana Bulai.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate