Oana Bulai: „Putem face lucruri minunate pentru comunitatea din Săbăoani, pentru nemțeni!”

„Sunt deputat de Neamț ales pe listele PSD, dar pentru mine ceea ce contează este ca tot județul Neamț, toate localitățile sale să se dezvolte și să se modernizeze. Tocmai de aceea voi susține, indiferent de culoarea politică a unui primar, proiectele destinate comunităților locale din județul nostru.”, a transmis Oana Bulai în cursul zilei de ieri, în urma participării, alături de Florin Virga, primarul din Săbăoani, și directorul școlii din comună, domnul Ovidiu Albert, la Ministerul Educației la o întâlnire cu secretarul de stat Florin Lixandru.

Săbăoani este comuna cu cel mai mare număr de locuitori din Neamț, iar rolul meu ca parlamentar, un rol pe care îl asum cu toată responsabilitatea, este acela de a-mi da tot interesul ca proiectele bune pentru comunitate să fie încurajate și sprijinite.

Așa cum mă știți, susțin toate proiectele care vizează educația, tinerii, comunitățile locale, iar de fiecare dată când mi se va cere sprijinul, îl voi acorda necondiționat și cu tot respectul, pentru că nemțenii sunt pe primul loc, în toate aspectele muncii mele.”, a mai transmis Oana Bulai, deputat PSD.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate