(OFICIAL IPJ NEAMȚ) O manevră greșită a produs un adevărat dezastru – Dinamica producerii accidentului de astăzi

La data de 29 martie, în jurul orei 10:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15C, în localitatea Bălțătești.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o tânără în vârstă de 27 ani, din Târgu-Neamț, ar fi condus un vehicul pe DN 15C, din direcția Piatra-Neamț spre Târgu-Neamț, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Drăgănești, care ar fi efectuat manevra de depășire.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto, în vârstă de 27 de ani și a unei pasagere, în vârstă de 7 ani, pasager în același autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a declarat insp. Ciofu Ramona.

Potrivit polițiștilor, tânărul de 20 de ani nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. Tânăra, însă, nu a putut fi testată din cauza leziunilor suferite, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate