Oița supraviețuitoare de la Luțca a ieșit astăzi de sub dărâmături și a fost predată proprietarului (FOTO)

În dimineața de duminică, 12 iunie, ISU Neamț a transmis că oița rămasă în viață sub dărâmăturile de la Luțca – Neamț a ieșit de sub pod și a fost preluată de proprietar.

Pe 9 iunie, în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați cu privire la faptul că podul ce traversează râul Siret ( DJ 207 A) dintre localitățile Luțca – Sagna, s-a rupt.

Pompierii au identificat 20 de capete ca fiind surprinse sub pod: 4 oi au putut fi extrase în viață, ulterior fiind predate proprietarului, alte 16 oi fiind identificate fără semne vitale. Totodată s-a constatat ca cel puțin o oaie este încă în viața și a fost surprinsă sub elementele prăbușite ale podului, a informat ISU Neamț.

Sub supravegherea unui expert, s-au efectuat lucrări cu un utilaj de la Primăria Sagna – Neamț pentru crearea unui gol care să permită oiței să iasă din locul în care a fost surprinsă sub dărâmăturile podului de la Luțca.

Reamintim că zona este monitorizată permanent de autorități, iar accesul civililor este interzis, deoarece riscul de accidentare este extrem de ridicat. Vă rugăm respectați indicațiile forțelor de ordine și nu vă apropiați de zona delimitată cu elemente prăbușite.

Mai multe detalii aici – click.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate