Operatorii economici, verificați de polițiștii nemțeni – activități pe linia prevenirii şi combaterii infracționalității silvice

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică- Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol Neamț, sprijiniți de specialiști din cadrul Direcției Silvice Neamț, au desfășurat activități pe linia prevenirii şi combaterii infracționalității silvice.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat verificări la 4 operatori economici, care au ca obiect de activitate exploatarea, transportul, debitarea și comercializarea materialului lemnos.

Doi dintre operatorii economici verificați dețineau în depozit volumul de aproximativ 98 m.c. material lemnos, fără documente legale, iar un alt operator economic nu deținea volumul de aproximativ 66 m.c. material lemnos.

Operatorii economici verificați au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de 12.000 de lei, conform Legii nr. 171 din 2010, fiind dispusă și măsura complementară de confiscare a volumului de aproximativ 164 m.c. material lemnos.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate