Opt ani de la redeschiderea Spitalului Orășenesc „Sfântul Ierarh Nicolae” Bicaz

Astăzi se împlinesc opt ani de la redeschiderea spitalului din orașul nostru, după o perioada de mai bine de trei ani cât a stat cu lacătul pe ușă.

În cei opt ani de la reluarea activității, autoritățile locale au implementat un program finanțat cu fonduri europene în valoare de peste 4 milioane de euro pentru eficientizarea energetică ce a determinat și modernizarea arhitecturală a clădirilor spitalului. Totodată cu ajutorul Consiliului Județean Neamț și a Asociației „Sănătatea Văii Muntelui”, s-au făcut investiții în aparatură medicală performantă pentru creșterea calității actului medical. Nu în ultimul rând, în parteneriat cu Asociația „Volunteer for Life”, reprezentată de tânărul Ionuț Ursu se construiește chiar în această perioadă o nouă unitate de recuperare medicală, în curtea spitalului, care va reprezenta șansa unei vieți normale pentru sute de oameni în următorii ani.

În această zi aniversară, aduc mulțumiri doamnei manager dr. Letiția Damoc, întregului corp medical și personal administrativ, care se ocupă de sănătatea noastră și de bunul mers al activității. Investițiile realizate în ultima perioadă vor aduce în scurt timp noi medici și personal medical care împreună cu cei ce își desfășoară activitatea astăzi, să mențină spitalul nostru la standardele la care s-

a ridicat întotdeauna.

La cât mai multe aniversari de acest fel! Sănătate tuturor!

Primar,

Nicolae Sălăgean

sursa: Primăria Bicaz – pagina oficială

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate