„Păcăliciul județului“, George Lazăr, continuă lista dezinformărilor.”

PSD Neamț a emis un comunicat de presă legat de declarațiile șefului PNL Neamț despre suma de 3,4 milioane de lei alocată pentru începerea lucrărilor de reconstrucție a podului de la Luțca.

”„Păcăliciul județului“, George Lazăr, continuă lista dezinformărilor. După ce în urmă cu câteva zile făcea din țânțar armăsar și divaga pe seama măreției târgului făcut de fratele mai mic de la Piatra, azi, anunță că ai lui colegi ar fi reușit să obțină fonduri pentru construirea unui nou pod peste Siret, din comuna Sagna, satul Luțca.
Omite să spună că, din suma de 3,4 milioane de lei, 2 milioane de lei vor ajunge în județ datorită parlamentarilor PSD – senatorul Răzvan Alexandru Cuc și deputații Ciprian Șerban, Oana Bulai și Remus Munteanu! Colegii social-democrați au depus amendamente la Legea bugetului de stat pe 2023, urmărind obținerea unei surse de finanțare pentru începerea realizării podului peste râul Siret pe drumul județean DJ 207A, la km 6+591! Banii au fost propuși pentru a fi direcționați spre Neamț de către parlamentarii din județ, iar alocarea se face pe seama votului lor, fără a avea vreo legătură cu primul ministru, așa cum ar vrea liderul liberalilor să dea de înțeles!
Social-democrații nu au rămas indiferenți la problemele nemțenilor din zona Luțca, dovadă că de la prăbușirea podului s-a pregătit întreaga documentație pentru derularea proiectului pentru o nouă legătură peste malurile Siretului. Sunt aspecte care trebuie cunoscute în spațiul public și tupeul liberalilor, de a-și asuma merite necuvenite, trebuie sancționat! S-au obișnuit ca, prezentând adevărul pe jumătate, sau mințind cu dezinvoltură, să încerce cu disperare să îi manipuleze pe nemțeni. N-au înțeles că minciuna are picioare scurte!

Rușine să vă fie, mincinoșilor, în frunte cu liderul vostru!” transmit cei de la PSD Neamț.

Alături de comunicat, cei de la PSD Neamț au trimis și amendamentele depuse de către cei patru parlamentari al PSD din Neamț și de care noi am scris deja zilele trecute.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate