PÂNGĂRAȚI/OFICIAL: Actualul viceprimar CRISTINEL CROITORIU este candidatul PSD pentru funcția de PRIMAR al comunei

Un alt nemțean, cu o experiență de peste 25 de ani în administrația publică locală, a ales să se alăture Partidului Social Democrat (PSD). Este vorba despre Cristinel Croitoriu, actualul viceprimar al comunei Pângărați. A ajuns la concluzia că PNL nu este o optiune favorabilă, nici pentru el, nici pentru cetățenii din localitate și va candida din partea PSD pentru funcția de primar.
Economist de profesie, Cristinel Croitoriu este căsătorit și are un copil.

Oamenii locului știu că este un gospodar adevărat, un OM empatic, care duce la bun sfârșit orice proiect și care are rezolvare pentru problemele comunității.
Muncește de peste 25 de ani în administrația publică locală- știe ce are de făcut și o va face, ca primar, #pentruOameni și pentru viitorul comunei PÂNGĂRAȚI.
Mult succes, Cristinel Croitoriu!
“, transmite Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț.

Contactat telefonic, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Pângărați ne-a mărturisit că a luat această decizie motivat de îndemnurile oamenilor din jur, care îl consideră varianta câștigătoare pentru viitorul acestei localități:

Dincolo de culoarea politică, sunt UN OM DINTRE OAMENI, PENTRU OAMENI! Și am ajuns la maturitatea experienței profesionale și personale care mă determină să pun în slujba locuitorilor comunei Pângărați toată priceperea mea pentru dezvoltarea acesteia.
Am încredere că acest lucru poate fi realizat doar alături de candidatul la Consiliul Județean Neamț, domnul Daniel Harpa, și de PSD, un partid care de asemenea este orientat către nevoile tuturor oamenilor.
”, ne-a declarat Cristinel Croitoriu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate