Panouri de conștientizare ale problemelor de mediu pe malurile lacului Izvorul Muntelui

Vouă cât de mult vă pasă de natura ce ne inconjoară? Dar de viitorul pe care il oferim copiilor noștri? Dacă răspunsul este ‘mult’, suntem pe aceeași lungime de undă.

Asociația Bicazul Nostru se implică în proiecte de mediu, prin parteneriate cu Mai Mult Verde, Asociatia ECO Piatra Teiului și Primăria Bicaz – pagina oficială, din dragoste pentru natură și pentru un viitor mai curat.

Ca parte din proiectul ‘Cu apele curate’, în 2021 am organizat o ecologizare pe malurile lacului Izvorul Muntelui, această acțiune fiind un prim semnal de alarmă asupra problemelor de mediu în Bicaz.Acum suntem mândri să vă prezentăm al doilea pas în direcția visului nostru comun: 📢Panouri de conștientizare ale problemelor de mediu, cu sancțiunile aferente ce se aplică în caz de aruncare deșeuri ilegale. Aceste panouri sunt amplasate strategic, pe Baicu, Portul Nou, Portul Vechi, Mărceni și Ciment, iar alte două panouri au ajuns la Poiana Teiului și Ceahlău. Pe lângă designul foarte atractiv, mesajul este concis și ales de voi. Așa că vă mulțumim, dragi bicăjeni pentru că v-ați implicat și sperăm să vă vedem din ce în ce mai implicați și uniți, ca parte dintr-o comunitate.Mii de mulțumiri Mai Mult Verde și Lidl Romania, fără voi aceste lucruri nu ar fi posibile. Mulțumim lui Sergiu Asztalos pentru sacrificarea vacanței în România prin coordonarea instalării panourilor. Mulțumim Primăriei Bicaz pentru deschiderea de care au dat dovadă și facilitarea documentației. Multumim și Victor Teposu Tep pentru implicarea fizică alături de Sergiu.Nu în ultimul rând, mulțumiri vouă pentru că sunteți alături de noi și transmiteți mesajul mai departe.

-transmite Asociația Bicazul Nostru

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate