Parcul Central din Târgu-Neamț, luat cu asalt de Poliție și… copii [galerie FOTO]

Miercuri, 22 martie, Parcul central din Târgu-Neamț a fost luat cu asalt de polițiștii nemțeni și elevii veniți să-i cunoască îndeaproape.

Exercițiile demonstrative prezentate de câinii polițiști împreună cu conductorii lor și traseul aplicativ, sirenele autospecialelor de Poliție, mascații și tehncica din dotare, luarea amprentelor… toate activitățile pregătite de oamenii legii au fost atractive și interesante pentru copiii veniți să-i cunoască. Aceștia nu au ezitat și, încântați ori curioși, au pus întrebări legate de munca de polițist.

La activități, alături de polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au participat polițiști de prevenire și de siguranță școlară, polițiști de la Rutieră, criminaliști, luptători din cadrul Serviciul de Acțiuni Speciale Neamț, polițiști din cadrul Biroul pentru Protecția Animalelor și din cadrul Serviciului Pregătire Profesională Neamț.

La data de 25 martie 2023 sărbătorim 201 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române. Este pentru prima dată (din informațiile noastre) când Ziua Poliției Române este sărbătorită într-o astfel de manieră în orașul Târgu-Neamț. Sperăm că nu și ultima dată.

Andreea Trăsnea

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate