Parcul din Borlești a fost reabilitat – Rugămintea primăriei: „Toți cei ce vin în aceste spații special amenajate să dea dovadă de civilizație și bun simț, să pastreze curățenia să ne putem bucura de un climat corespunzător.”

Primăria comunei Borlești a transmis ieri, 14 aprilie, un mesaj pe pagina oficială de Facebook cu privire la finalizarea lucrărilor de reabilitare a parcului din Ruseni, îndemnând în același timp cetățenii să dea dovadă de civilizație și să păstreze locul la fel de frumos ca acum.

„Ne bucurăm că în timp util și cu ajutorul vremii favorabile, reușim să realizăm ceea ce ne propunem la nivel de administraţie locală cu forțe proprii și fără costuri semnificative.

Așa s-a întâmplat și cu parcul din Ruseni, unde astăzi am ajuns la finalul lucrărilor de reabilitare, loc unde ne dorim să fie un loc de relaxare pentru toți cetățenii din zonă. Ne dorim ca pe viitor aceste mici spatii disponibile să fie cât mai accesibile atât celor mici cât și celor mari și în timp vom căuta soluții pentru a putea fi diversificate activitățile în cadrul acestora.

Aceste lucrări sunt făcute în regim propriu prin Serviciul de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Borlești și acțiuni de acest gen vom întreprinde oriunde este necesar pentru a crea cât mai multe locuri de petrecere a timpului liber.

În același timp, rugăm ca toți cei ce vin în aceste spații special amenajate să dea dovadă de civilizație și bun simț, să pastreze curățenia să ne putem bucura de un climat corespunzător.”

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate