PARKING SA: În atenția celor cărora le expiră contractele pentru parcările de reședință în perioada următoare

Anunț PARKING SA:

Stimați clienți!

Având în vedere situația dificila cu care ne-am confruntat atât noi cât și dumneavoastră anul trecut vă aducem la cunoştinţă următoarele aspecte :

-în data de 01.07.2023 vor expira aproximativ 4800 de contracte de utilizare loc de parcare de reședință. Toți clienții noștri au fost notificați prin mail și sms.

-în lunile iulie, august, septembrie 2023 vor expira peste 9000 de contracte de utilizare loc de parcare de reședință.

Pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de aglomerarea birourilor noastre vă rugăm să reînnoiți contractele prin intermediul aplicației

parcări.primariapn.ro

Este necesar sa aveți o adresa de e-mail valida și acces la internet de pe orice dispozitiv de tip „smart”. Puteți vizualiza clipul de prezentare care cuprinde toți pașii necesari obținerii unui loc de parcare de reședință aici (link)

Vă mulțumim încă o dată pentru înțelegerea și răbdarea de care ați dat dovadă anul trecut

Director SC Parking SA Piatra-Neamț
Morosanu Ionuț Alin

Aplicația pentru contractarea locurilor de parcare de reședință

Aveți la dispoziție portalul https://parcari.primariapn.ro pentru contractarea locurilor de parcare de reședință.

Beneficiile utilizării aceste aplicații sunt multiple:

1. Transparență privind situația în timp real a tuturor locurilor de parcare prin transpunerea și centralizarea acestora într-o hartă publică https://parcari.primariapn.ro/map

2. Comunicarea cu SC PARKING SRL și a plății locului de parcare exclusiv online, fără programare, fără prezență la ghișeu, fără cozi, fără riscul de a pierde locul de parcare

3. Automatizarea trimiterii de înștiințări prin email pentru înregistrarea unei cereri noi, a unei cereri de prelungire, eliberarea unui loc de parcare și alte solicitări similare.

Pentru evitarea cozilor de la ghișeele SC Parking SA, solicitanții pot derula tot procesul de prelungire a valabilității locului de parcare utilizând portalul https://parcari.primariapn.ro.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate