Participarea Prefectului Adrian Niță la a treia ediție a evenimentului „Bayer Agro-Arena“ – „Cultivă astăzi succesul de mâine”

Zilele trecute, Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, a participat la a treia ediție a evenimentului „Bayer Agro-Arena“, onorând astfel invitația domnului Vasile Pop Silaghi.

La această ediție au fost prezenți aproximativ 250 de fermieri interesați de oferta companiei Bayer în domeniul tehnologiei pentru culturile de floarea soarelui, porumb, grâu, rapiță și sfeclă de zahăr.

A fost o încântare să văd ce înseamnă agricultura modernă, promovată de specialiști care vor să facă performanță în acest domeniu de activitate. Sincere felicitări domnului Vasile Pop Silaghi, reprezentantul Fermei Vălenii Doamnei, din comuna Dochia, și echipei cu care a reușit să organizeze acest simpozion.

Sub deviza „Cultivă astăzi succesul de mâine“, Compania Bayer ține sus ștacheta și în parteneriat cu fermierii reușește să ne arate cum se obțin roade ale pământului sănătoase, care ajung pe mesele consumatorilor și răspund celor mai exigente cerințe.”, a transmis Prefectul județului Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate