Paul Tablan, fostul șef al Poliției Neamț, a pierdut definitiv la Înalta Curte procesul îndreptat împotriva „sistemului”

Fostul șef al IPJ Neamț, Paul Tablan, a pierdut definitiv la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul prin care s-a judecat cu MAI, IGPR, IPJ Neamț, ORNISS și DGPI (Direcția Generală de Protecție Internă București).

Mai jos, minuta:

  • Complet de judecată: Completul nr.8 NCPC
  • Numărul documentului de soluționare: 1685/2023
  • Data documentului de soluționare: 23.03.2023
  • Tipul documentului de soluționare: Hotarâre
  • Soluție: Recurs (alte soluţii) – Alte soluţii
  • Detalii soluţie: Respinge ca tardiv recursul declarat de reclamantul Tablan Costel Paul împotriva sentinţei civile nr. 66 din 18 iunie 2021 a Curții de Apel Bacău – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Respinge recursul declarat de pârâtul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ împotriva aceleați sentinţe, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 Cod procedură civilă, astăzi, 23 martie 2023.

Referitor la cazul Paul Tablan, fostul șef al Poliției Neamț care a fost scos de la conducerea instituției de DGPI prin retragerea certificatului ORNISS am scris mai multe aici – click. Chiar dacă există suspiciuni de abuz sau mușamalizare în cazul demiterii lui Paul Tablan, instanța de judecată nu este de partea sa.

Paul Tablan a încercat în repetate rânduri să pozeze în victimă, însă nu a putut demonstra fără nicio urmă de dubiu că cei care l-au demis nu au avut motive întemeiate. În schimb, a emis tot felul de acuzații, unele dintre ele demne de teorii ale conspirației.

Mai multe informații despre suspiciunile care planează asupra lui Paul Tablan puteți citi aici – click.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate