Pe 19 decembrie se lansează un nou post de radio în Piatra-Neamț: RADIO 1 FM

Luni, 19 decembrie, va avea loc la Piatra-Neamț lansarea oficială a postului Radio 1 FM în eter cu un maraton Live de la 11:00 la 18:00, cu foarte mulți invitați în studio. Live-ul va fi moderat de Dinu Georgescu. Invitații vor fi personalități din absolut toate domeniile de activitate: social, administrativ, politic, cultural, educațional etc.

„Totul a plecat dintr-o discuție amicală cu prietenul meu Iulian Bălan care activează în presă de peste 20 de ani, dar mai ales este un iubitor de radio. Am rezonat imediat cu ideea lui de a mă implica și a crea Radio 1. Sunt foarte entuziasmat de acest proiect în care cred cu adevărat și recunoscător echipei profesioniste din spatele acestui post de Radio si a trustului de presă Media 1 pe care îl vom dezvolta. Radio 1 FM si Media 1 vor fi dedicate orașului Piatra-Neamț și tuturor românilor, având în vedere că vor fi prezente și în mediul online. Cu această ocazie transmit sărbători fericite pietrenilor, asigurându-i că Radio 1 FM și Media 1 vor susține valorile locale din toate domeniile de activitate.”, a declarat Radu Secuiu.

***

Radio 1 FM – Frecvență 107,20 Mhz
Slogan: Pentru ascultători 1 și 1

Vocile știrilor Radio 1 FM: Costea Costin și Geanina Stan

Iată și câteva dintre programele Radio 1 FM:

  • Live cu Dinu, 8-12, Luni-Vineri
  • Blocat în FM, 14-17, Luni-Vineri
  • Fun Factory, 17-20, Luni Vineri
  • Discoteca lui Dinu, 21-23, Vineri
  • Top Fresh 20, Sâmbăta 10:00, Duminica 13:00 (reluare)

Presa locală și în mod special radioul local reprezintă instrumentul cel mai la îndemână pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în imediata apropiere. Radio 1 FM este mediul care oferă informații locale de interes, asezonate cu muzică bună (nouă sau deja consacrată). În plus, Radio 1 FM își propune să ofere starea de bine prin concursuri, discuții interactive, emisiuni interesante și campanii locale care să susțină comunitatea din care facem cu toții parte.

Un alt scop al acestui post este reprezentat de evidențierea valorilor locale din toate domeniile, având în vedere că Piatra-Neamț dispune de oameni care inspiră și pot determina dezvoltare pentru comunitate prin propriul exemplu.

După 2020, s-a dovedit că eficiența poate fi mult crescută folosind tehnologiile actuale. Din această perspectivă, noul post de radio va fi prezent pe piața media pietreană utilizând formatele multimedia pentru o experiență completă. Astfel, poți asculta Radio 1 FM în eter pe 107.20 FM, online pe www.radio1fm.ro și poți privi echipa care va fi frecvent live video pe pagina de social media facebook.com/Radio1.FM.Romania sau pe alte platforme.

În final, dacă ascultătorii au ceva de spus celor din orașul Piatra-Neamț, își pot face auzită vocea pentru că Radio 1 FM este „pentru ascultători 1 și 1”, după cum spune și sloganul postului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate