„Peneliștilor, sănătate multă! Să nu vă îmbolnăviți, căci nu vreți spital să aveți unde vă trata!” – Comunicat de presă PSD Neamț

Una dintre cele mai năucitoare atitudini de care au dat dovadă consilierii județeni liberali în ultimul timp s-a înregistrat în cadrul ședinței Consiliului Județean Neamț de joi, 21 iulie, când a fost supus dezbaterii proiectul inițiat de președintele Ionel Arsene, pentru Aprobarea Documentației tehnico-economice – faza Studiu de fezabilitate – pentru obiectivul de investiții de interes public județean – Construire sediu nou pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, județul Neamț, cu funcțiuni și tehnologii inovative pentru protejarea climei și digitalizare.

FOTO: PSD NEAMȚ

Cinici, consilierii-marionetă ai mai marilor peneliști nemțeni s-au abținut de la vot. Un mod laș de a acționa, căci nu au avut curajul de a se opune la vot! Nemțenii trebuie să știe că abținerea la vot înseamnă împotrivire. Dar ei nu au curajul de a-și arăta adevărata față și caută să bage capul în nisip, sperând că în felul acesta mai scapă de rușine…

Rușinea nu le va putea fi spălată vreodată, căci se joacă precum niște adulți cu minte infantilă cu sănătatea oamenilor! Până la vârsta lor nu au înțeles că sănătatea e cel mai de preț lucru în viață și că nu îi pot condamna pe nemțeni, tăindu-le șansa de a avea în județ un spital dotat cu aparatură ultramodernă, în care să lucreze medici și asistenți medicali foarte bine pregătiți, în care să existe cele mai bune condiții de tratament și cazare pentru pacienți și aparținători.

După ce am fost martori cu toții la circul ieftin pe care îl fac, tot ce le rămâne de făcut este să se roage să nu se îmbolnăvească, pentru că s-au împotrivit ca în câțiva ani să avem o unitate medicală de elită în județ!

Nemțenii trebuie să aibă încredere în președintele Ionel Arsene și în consilierii județeni PSD, care luptă pentru dezvoltarea acestui județ și care se gândesc la sănătatea întregii populații a județului!

Comunicat de presă PSD Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate