Percheziție domiciliară: un bărbat a sustras mai multe componente din curtea unei societăți comerciale

La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 40 de ani, din județul Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Investigațiile efectuate până în prezent au relevat faptul că, în noaptea de 12 spre 13 aprilie 2022, cel în cauză ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din localitatea Cordun, de unde ar fi sustras mai multe componente ale unor utilaje industriale.

În continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, la data de 17 mai a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în județul Galați.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanei bănuite de comiterea faptei.  

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, acesta urmează a fi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate