Percheziții domiciliare în Neamț – trei persoane conduse la audieri și reținute pentru 24 de ore

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, au pus în executare 4 mandate de percheziții domiciliare pe raza municipiului Roman, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Din cercetări a reieșit că, în luna februarie a.c., persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din interiorul unui fost sediu comercial, de pe raza municipiului.

În urma perchezițiilor efectuate la 3 imobile din Roman au fost recuperate o parte din bunurile sustrase din fostul sediu al agentului economic dar și alte bunuri ce ar fi fost sustrase, din interiorul unui imobil, de pe raza municipiului Roman, în luna februarie a.c.

Un tânăr de 27 de ani și doi bărbați de 30, respectiv 36 de ani, din Roman, au fost conduși la sediul unității de poliție, pentru audieri, în urma materialului probatoriu administrat cei trei fiind reținuti pentru 24 de ore. 

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate