Percheziții în Târgu-Neamț, trei femei reținute

Sâmbătă, 30 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Târgu-Neamț, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune.

Sirsa: IPJ Neamț

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii august 2021, patru femei, cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani, ar fi abordat un bărbat, de 71 de ani, sub pretextul că doresc să achiziționeze tichete de călătorie gratuită în scopul valorificării ulterioare. Astfel, acestea ar fi indus în eroare persoana vătămată, pe care ar fi determinat-o să contracteze mai multe credite în nume propriu, ocazie cu care persoanele în cauză ar fi obținut mai multe produse electronice şi electrocasnice.”, transmite purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, bunuri electrocasnice și telefoane mobile.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, trei dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore, potrivit sursei citate.

În activități, au fost angrenați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și ai Secțiilor de Poliție Rurală Târgu-Neamț și Urecheni, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate