Percheziții în urma unui furt dintr-un vehicul neasigurat: 7000 de Euro și 8000 de lei au sustras făptașii (NEAMȚ)

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au pus în aplicare două mandate de arestare preventivă, emise pe numele a doi tineri, cu vârste de 18, respectiv 25 de ani, din Doljești.

În fapt, în urma cercetărilor desfășurate de polițiști a reieșit că în noaptea de 12 spre 13 noiembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns într-o anexă neasigurată a locuinței persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Doljești, iar dintr-un vehicul neasigurat ar fi sustras suma de 7.000 euro şi 8.000 lei.

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiști au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, 4 tineri cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani, din Doljești.

La data de 17 noiembrie a.c. au fost efectuate percheziții la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea faptei, doi minori, ambii în vârstă de 16 ani, fiind conduși la sediul unității de poliție pentru audiere.

Suma de 4.000 euro şi 1.300 lei, din prejudiciul produs, a fost recuperată de polițiști și restituită persoanei vătămate.

La data de 23 noiembrie a.c., cele două persoane care se sustrăgeau de la urmărirea penală, au fost depistate de polițiști și introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate