Percheziții și rețineri în Piatra-Neamț. „Au curățat” mai multe imobile de bunuri și le-au vândut

La data de 7 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară și 5 mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal, ce vizează săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Investigațiile au relevat faptul că, în perioada 4 septembrie-2 octombrie a.c., un bărbat, de 40 de ani, din Piatra Neamț, singur, dar și cu complicitatea altor doi bărbați, cu vârste de 23 și 38 de ani, ambii din Piatra Neamț, ar fi pătruns în incinta mai multor imobile, spații de depozitare și societăți comerciale, din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, scule, două biciclete, bijuterii, băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.700 de lei.

Ulterior, aceștia ar fi comercializat bunurile sustrase.

Persoanele în cauză a fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, iar în urma documentării activității infracționale, două persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

La data de 8 octombrie., persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față de bărbatul de 40 de ani, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate