Performanță deosebită  a elevei Apetrei Ana Alexia de la Școala Gimnazială Nr.1 comuna Bicazu Ardelean la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică

Piatra Neamț a găzduit olimpiada națională de educație tehnologică și aplicații practice, iar de la Școala Gimnazială Nr.1 comuna Bicazu Ardelean a participat eleva Apetrei Ana Alexia, care după ce a obținut punctaje de peste 97 puncte la faza pe școală și faza locală a promovat mai departe la etapa județeana, unde cu un punctaj de 92 puncte s-a calificat la faza națională.

Faza națională a fost găzduită de Colegiul Național “Calistrat Hogaș” din Piatra Neamț,  sub patronajul Inspectoratului Școlar Județean Neamț. Concursul în sine cuprinde două probe, o probă teoretică și o probă practică. Competiția a fost foarte strânsă mulți dintre competitori reușind să obțină punctaje de peste 98 puncte printre care și eleva Alexia, care a obținut 99 puncte. Astfel că departajarea s-a realizat după proba practică, în urma căreia eleva școlii din Bicazu Ardelean a obținut o binemeritată mențiune la doar 0,25 sutimi de locul I.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în sala de festivități “Calistrat Hogaș”, a Consiliului Județean Neamț, în prezența prefectului Adrian Niță, a  inspectorului școlar general Florentina Luca-Moise, a comisiei de evaluare, profesori, elevi părinți, în total peste 300 de persoane.

Performanța este cu atât mai mare, dacă se ține cont de lista cu elevii și școlile de proveniență, printre acestea numărându-se Colegii de prestigiu din toată țara. De asemenea, nu este una întâmplătoare, eleva având performanțe asemănătoare și la alte materii.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate