Performanță pe Valea Muntelui: Karatiștii Bassai-Dai din Borca și Farcașa s-au calificat la europenele din Franța

Valea Muntelui are un nou motiv de mândrie!

Cinci sportivi ai clubului de karate Bassai-Dai, antrenați de sensei Mihail Popa, s-au calificat la Campionatul European de Karate WUKF, ca urmare a rezultatelor excelente obținute de-a lungul acestui an la competițiile naționale și internaționale la care au participat.

Ce 5 sportivi sunt: • Alexandra Ursuleț, 11 ani, din comuna Borca • Gabriel Ciubotaru, 9 ani, din comuna Borca • Ștefan Petrea, 16 ani, din comuna Borca • Șerban Șchiopu, 8 ani, din comuna Borca • Georgiana Furtună, 12 ani, din comuna Farcașa

Campionatul European de Karate va avea loc în luna noiembrie la Antibes, în Franța, și este organizat de Federația Internațională de Karate WUKF. Sportivii vor fi însoțiți de antrenorul lor, sensei Mihail Popa, un nume foarte cunoscut în lumea karate-ului, cu peste 30 de ani de experiență în acest sport, îndeosebi kumite competițional.

Ca de obicei, sportivii Bassai-Dai ne demonstrează că la acest club se face performanță la cel mai înalt nivel și că munca, seriozitatea și determinarea de la antrenamente reprezintă cheia succesului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate