Pericol iminent: șofer cu 1,77 mg/l alcool pur, depistat în trafic (NEAMȚ/FOTO)

La data de 29 iunie a.c.., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul BDNE Bicaz, în timp ce desfășurau activități pe DN17 B, în afara localității Poiana Largului, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism.

Conducătorul auto, în vârstă de 35 de ani, din Poiana Teiului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În noaptea de 30 iunie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat în localitatea Borca, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din județul Suceava.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză  nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate