Pericolul alcoolului în trafic: Anchete în curs după două evenimente rutiere similare, în Neamț

La data de 29 septembrie, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Poiana Teiului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, de 67 de ani, din aceeași localitate, se deplasa pe o bicicletă, s-ar fi dezechilibrat, căzând pe carosabil, rezultând rănirea acestuia.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, a transmis insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț.

La aceeași dată, în jurul orei 15:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier similar, în localitatea Bodești.

Potrivit aceleiași surse, „din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, de 48 de ani, din aceeași localitate, se deplasa pe o bicicletă, s-ar fi dezechilibrat, căzând pe carosabil, rezultând rănirea acestuia.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate