„Peste șase mii de elevi din județul Neamț vor beneficia de campania Educație pentru sănătate” (Florentina Moise, Inspector Școlar General)

O veste extraordinară a fost transmisă în urmă cu scurt timp de Inspectorul Școlar General, Florentina Moise. Astfel, peste șase mii de elevi din județul Neamț vor beneficia de campania Educație pentru sănătate, lucru care îi va ajuta enorm de mult și poate le va deschide noi orizonturi, încurajându-i și motivându-i să își dezvolte o carieră în domeniul medicinei.

Am semnat astăzi un parteneriat în acest sens cu Crucea Roșie. Elevii vor fi implicați în acțiuni de conștientizare și de prevenire în cadrul unor lecții utile, spun eu. Cu toții vor primi pachete gratuite cu produse de igienă orală de la Colgate, partener al Crucii Roșii în această campanie.

Consider importantă educația pentru sănătate și mă bucur să putem oferi copiilor din școlile nemțene această oportunitate. Mai bine prevenim decât să tratăm, spunea cineva și are dreptate. În plus, orice lucru nou învățat îi ajută pe copii să-și lărgească orizonturile. Din această campanie vor avea doar de câștigat pentru că vor fi mai atenți la riscurile privind sănătatea. În plus, poate unii dintre ei vor descoperi ce frumoasă e misiunea de medic și vor opta pentru această carieră.

Vă țin la curent!”, a transmis Florentina Moise, Inspector Școlar General în cadrul ISJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate