PETRUȚA ZAMFIR a câștigat alegerile pentru funcția de președinte PSD CRĂCĂOANI [galerie Foto]

Vineri, 14 octombrie, zeci de social- democrați din comuna Crăcăoani, Neamț s-au reunit în ședință pentru a-și alege noul președinte.

Doi membri ai organizației locale si-au arătat interesul de a ocupa această funcție: Petruța Zamfir (fiica fostului primar, Petrică Zamfir) și consilierul local Constantin Andrișoaia.

Petru’a Zamfir si Constantin Andrisoaia

Mesajul conducerii PSD Neamț era clar, pe aceeași lungime de undă cu ideea majorității membrilor prezenți la ședința de alegeri: cei doi contracandidați la funcția de președinte PSD Crăcăoani ar trebui să formeze o echipă în viitor, indiferent de rezultat, pentru a avea șanse să recupereze primăria acestei comune nemțene la următoarele alegeri locale.

Vă mulțumesc foarte mult că m-ați lăsat să vă reprezint atâția ani și… rămân dator pe viață!”, a spus în discursul său Petre Zamfir, cel care a condus până nu demult atât social-democrații din Crăcăoani, cât și întreaga comunitate, având funcția de primar al comunei Crăcăoani în perioada 2008- 2020.

Petre Zamfir

Cu unanimitate de voturi, pentru întreaga activitate desfășurată, Petre Zamfir a primit titlul onorific de președinte de onoare al PSD Crăcăoani,

Mai apoi, în prezența secretarului PSD Neamț, au fost alesi membrii comisiei de validare și ai celei de numărare a voturilor.

Pentru funcția de președinte PSD Crăcăoani s-a votat prin vot secret, cu buletine de vot introduse în urnă.

A urmat momentul de suspans pentru cei doi candidați: numărarea voturilor.

Petruța Zamfir a fost aleasă președintele social-democraților din Crăcăoani cu 43 de voturi, în timp ce contracandidatul ei, Constantin Andrișoaia, a obținut 26 de voturi, iar un vot a fost declarat nul.

Vreau să îi mulțumesc în primul rând tatălui meu pentru sprijinul acordat.

Să îi spun că sunt cea mai mândră de realizările pe care le-a avut în mandatele sale.

Vreau ca și el să fie mândru de mine în anii ce vor urma.

Vă mulțumesc tuturor pentru faptul că îmi sunteți alături și sper să rămânem aceiași oameni minunați, la fel de uniți. Îmi doresc ca politica să nu ne schimbe, să nu aducă invidie sau răutate între noi. Îmi doresc să rămânem aceeași echipă, poate chiar mai mare, o echipă vrednică, care să munceasă și să putem duce la final toate proiectele pe care le voi propune.

Îmi voi da tot interesul în folosul cetățeanului, având în vedere că am parte și de sprijinul tatălui meu. (…), a spus Petruța Zamfir, proaspăt aleasă președinte PSD Crăcăoani.


Amintim că la alegerile din 2020, Alexandrina Raclariu- candidat din partea ProRomânia susținută de altă fiică a satului, Emilia Arcan, a fost aleasă primar al comunei Crăcăoani, detronându-l cu puține voturi diferență pe fostul primar social-democrat, Petre Zamfir. Noua echipă aleasă la conducerea PSD Crăcăoani are acum șansa de a-și arăta potențialul în fața locuitorilor comunei și de a le câștiga încrederea. Încredere ce va putea fi „numărată” la următoarele alegeri locale pentru funcția de primar al comunei Crăcăoani și pentru Consiliul Local.

Andreea Trăsnea

kikboxing. la stefan

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate