Petruța Zamfir, candidat PSD la Primăria Crăcăoani: „Îmi doresc ca peste patru ani să fiți mândri de alegerea făcută”

În contextul alegerilor locale din acest an, PSD își prezintă candidatul pentru funcția de primar al comunei Crăcăoani: Petruța Zamfir, o personalitate locală dedicată progresului și dezvoltării comunității. Cu o viziune proactivă, Petruța Zamfir se află într-o poziție unică pentru a aduce schimbarea și pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din Crăcăoani.

„Dragi cetățeni ai Comunei Crăcăoani, consider că a venit momentul ca în administrația publică locală să avem curajul să spunem lucrurilor pe nume și să punem degetul pe rană, să identificăm exact problemele pe care le avem, să găsim soluțiile și să adoptăm măsurile în mod rapid și eficient. Îmi doresc să schimbăm din temelii fața edilitară a Comunei Crăcăoani. Aceste investiții de patru ani sunt lăsate în paragină.

Nimeni nu a mai făcut nimic și nici nu s-a dorit. Voi obține autorizarea sistemului de alimentare și voi aduce apa în casele oamenilor în cel mai scurt timp. Și aici totul este abandonat, deși oamenii au nevoie de apă și canalizare. Vom extinde aducțiunea de apă și canalizare în toate satele din comună. Este timpul să finalizăm proiectele începute și să rezolvăm, o dată pentru totdeauna, problema apei din comunitatea noastră. Podul provizoriu peste Răul Cracău a fost o necesitate în momentele de criză. Dar acum, comuna noastră are nevoie de mai mult decât soluții temporare. Este timpul să construim un pod de mare tonaj care să reprezinte un angajament ferm față de siguranța și dezvoltarea comunității noastre.

Cu toate că administrația locală a avut pe masă proiectul pentru asfaltare a tuturor ulițelor, s-a renunțat. Nu știu care au fost motivele. Vom rezolva urgent această problemă în toate satele noastre. Îmbunătățirea unor astfel de centre, la Crăcăoani, onor Doamnei Primar, au fost închise în ultimul an. Imediat după instalarea mea ca primar, în acest loc va funcționa o grădiniță cu program prelungit pentru a se rezolva problema familiilor copii mici. De asemenea, Școala din Crăcăoani va intra într-o reparație capitală. Ne dorim cu toții o școală modernă.”, a transmis Petruța Zamfir.

„Și locuitorii din Crăcăoani vor avea un teren multifuncțional asemănător celui din Magazia. Vom susține înființarea unei echipe de fotbal cu tinerii din comuna noastră. La Căminul Cultural avem achiziționate costume populare și instrumente muzicale cu care vom putea înființa un ansamblu folcloric. Mai ales că avem în localitate mai mulți rapsozi și artiști populari. Este timpul să promovăm valorile acestei comună.”, a transmis domnul …

„Prin suporturi pe care îl voi acorda întreprinderilor mici și mijlocii din comună, vom putea crește numărul locurilor de muncă. Doamna primar a avut 4 ani la dispoziție să facă treabă în comună. A avut 4 ani la dispoziție să livreze lucrurile așteptate de cetățeni și lucrurile promise de dânsa. Ce a uitat doamna primar a fost că timpul trece. Timpul tace si trece. Iar la final de mandat trebuie sa prezinti ce rezultate ai produs tu. Doamna primar insa nu prea are ce sa prezinte. Si ce înseamnă acest lucru? Asta înseamnă că noi am irosit din vietile noastre 4 ani, plătiți foarte scump de către noi. Este timpul ca doamna să elbereze scaunul de primar. Este timpul să începem să reconstruim așa cum trebuie Comuna Crăcăoani. Vreau să văd locuitorii Comunei Crăcăoani fericiți. Îmi doresc ca peste 4 ani să fiți mândri de alegerea făcută. Pornesc în acest proiect cu energie și bună credință. Vreau să mulțumesc domnului Daniel Harpa, actualul președinte PSD Neamț și viitorul președinte al Consiliului Județean pentru toată încrederea acordată și pentru susținerea sa fermă. Împreună cu dumneavoastră, cu sprijinul domniei sale și al Partidului Social Democrat, vom face din comuna noastră un loc mai bun. Haideți să transformăm acest vis în realitate! Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!”, a mai declarat Petruța Zamfir.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate