Piața agro-alimentară din cartierul Mărăței, Piatra-Neamț, în paragină: Neglijența autorităților locale stârnește suspiciuni

Lipsa acțiunii și incompetența administrației locale alimentează temeri privind intenționata degradare a piețelor

Piatra-Neamț, 4 iunie 2023 – Piața agro-alimentară din cartierul Mărăței al orașului Piatra-Neamț se confruntă cu o stare deplorabilă și un declin accelerat, generând nemulțumire și suspiciuni în rândul comunității locale. Locuitorii din zona pieței atrag atenția asupra promisiunilor nerespectate ale autorităților locale de a rezolva problema piețelor din oraș, în special în contextul neglijenței și incompetenței manifestate în gestionarea situației.

Înainte de alegeri, reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL) au făcut promisiuni ferme cu privire la soluționarea problemelor din piețe. Cu toate acestea, de la acel moment, starea pieței agro-alimentare din cartierul Mărăței s-a înrăutățit în mod vizibil, fără a se înregistra progrese semnificative în ceea ce privește reabilitarea și modernizarea infrastructurii.

Neputința și lipsa de competență a administrației locale în gestionarea piețelor este o realitate pe care nimeni nu o poate ignora. În ciuda evidenței că autoritățile nu sunt în măsură să facă față situației, ne întrebăm în mod legitim de ce primăria nu oferă piața Mărăței în concesiune la un preț atractiv, unui privat care ar putea să o dezvolte și să o administreze eficient. Ideea ar fi ca primăria să ofere condiții atractive și să lase pe alții să preia responsabilitatea, în cazul în care nu pot face față acestei provocări.

Lipsa de acțiune reală a administrației locale în privința pieței Mărăței ridică semne de întrebare și alimentează suspiciuni legate de ipoteza că degradarea intenționată a piețelor de cartier ar putea servi unui scop ascuns, în care terenurile ar putea fi ulterior vândute sau înstrăinate unor indivizi cu afiliere politică, așa cum s-a întâmplat în trecut cu alte proprietăți aflate în posesia primăriei.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate