PIATRA-NEAMȚ: Centrul de relații cu publicul Delgaz Grid va funcționa de mâine într-o nouă locație

De joi, 1 februarie 2024, Centrul de Relații cu Publicul Piatra Neamț va funcționa într-o nouă locație

Centrul de Relații cu Publicul Delgaz Grid din strada Cuiejdi nr. 10 va funcționa de la 1 februarie într-o nouă locație, situată în str. Alecu Russo nr. 12. Noul spațiu este modernizat și oferă un spațiu mai generos și mai prietenos pentru relaționarea cu clienții decât cel vechi.

Programul de funcționare va fi între orele 8.00 – 13.00 în zilele de luni, miercuri și vineri și în intervalul 12.00 – 16.00 în zilele de marți și joi.

Principalele operațiuni ce se derulează în centru sunt: preluarea solicitările clienților privind racordarea la rețea, accesul la sistemul de distribuție, avize amplasament, puneri în funcțiune instalații de utilizare, copii după documentații tehnice, informații, dar și reclamații și sesizări.

De asemenea, în cadrul centrului, se pot depune fișele de verificare/revizie a instalațiilor de utilizare gaze naturale sau se pot solicita copii după facturile de prestări servicii emise de către Delgaz Grid.

Pentru economie de timp și pentru comoditate, recomandăm evitarea deplasărilor și utilizarea serviciilor noastre online.

Clienților care preferă totuși să vină în centru le recomandăm să își programeze online vizita la linkul:  Delgaz Grid – Despre noi

Ca alternative la deplasarea în Centrul de relații cu publicul, Delgaz Grid pune la dispoziția clienților următoarele canale online:

  • Platforma delgaz.ro, link Delgaz Grid – Login – prin care pot fi depuse online solicitările de racordare la sistemul de distribuție, iar clienții pot urmări pas cu pas stadiul acestora
  • Email: colegii noștri pot fi contactați pentru orice tip de solicitare referitoare la activitatea de distribuție. link adrese de email Delgaz Grid – Despre noi
  • Formular de contact – clienții pot depune solicitări, sesizări sau reclamații, link formular de contact Delgaz Grid – Despre noi

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate