(PIATRA-NEAMȚ) Doi copilași dispăruți ieri, găsiți de polițiștii locali acum 2 ore/Micuții au dormit azi noapte sub scările unei biserici (IMAGINI)

Doi minori din comuna Războieni, dați dispăruți de rude în seara zilei de 29.01.2024, au fost depistați de polițiștii locali din cadrul S.D.PI. – Poliția Locală Piatra Neamț în centrul municipiului marți, 30.01.2024, în jurul orei 11.30.

Deși erau căutați de forțele de ordine, cei doi copii cu vârste de 8 respectiv 10 ani, depistați în Piața Ștefan cel Mare, însoțiți de o altă rudă majoră, au povestit polițiștilor locali că au dormit sub scările Bisericii Sfânta Parascheva din cauza faptului că au pierdut autobuzul care urma să-i transporte în localitatea de domiciliu. Au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț unde după identificare, au fost predați pe baza unor documente specifice, agenților Secției de Poliție Rurală 6 comuna Ștefan cel Mare – I.P.J. Neamț, în vederea luării măsurilor care se impun în cazul copiilor lăsați fără supraveghere de către părinți sau tutorii legali.

Informare transmisă de Poliția Locală Piatra-Neamț

Totul e bine atunci când se termină cu bine…

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate